Ads

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

«Υπογράφουμε για τη Δημιουργία Αστυνομίας Ζώων»



Το θύμα της βάναυσης κακοποίησης

Έτσι λέγεται η σελίδα στο facebook που δημιούργησε ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Μωρέλλας. Σκοπός η συγκέντρωση υπογραφών που να στηρίζει το αίτημα του φιλοζωικού κινήματος για τη θέσπιση Αστυνομίας Ζώων.

Για να βάλετε την υπογραφή σας πατήστε σ’ αυτό το λινκ 




Ή στο facebook στη σελίδα Υπογράφουμε για τη Δημιουργία Αστυνομίας Ζώων.


Αφορμή γι’ αυτή την κίνηση στάθηκε το γεγονός της βάναυσης κακοποίησης του σκύλου στους Αγίους Αποστόλους Χανίων. Βέβαια αυτό δεν είναι το μόνο έγκλημα, αλλά ένα ακόμα. 

Ο Αλέξανδρος Μωρέλλας διαχειριστής της σελίδας «Υπογράφουμε για τη Δημιουργία Αστυνομίας Ζώων» και εμπνευστής αυτής της κίνησης τονίζει: «Χτες βρέθηκε σκυλάκι στα Χανιά κακοποιημένο με δεμένα τα γεννητικά του όργανα. Το βρήκαν παιδιά από σχολική εκδρομή όπως όλοι διαβάσαμε! Αν επιθυμείτε να μπει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση, ο δρόμος είναι ένας: ίδρυση αστυνομίας για τα ζώα».

Στην ίδια σελίδα ο κ. Μωρέλλας συμπληρώνει: «Ούτε αιθεροβάμονες είναι οι 1300 και πλέον άνθρωποι που έχουν υποστηρίξει μέχρι τώρα τη σελίδα, ούτε θεωρούμε πως με 10.000 likes λύσαμε το πρόβλημα και αύριο η κυβέρνηση θα περάσει αντίστοιχο νομοσχέδιο. Θέλουμε να ακουστούμε. Όλες οι ιδέες για περαιτέρω δράση είναι ευπρόσδεκτες. Αυτό που επιδιώκει η σελίδα μας αρχικά είναι να συσπειρωθούμε και να ενώσουμε τις φωνές μας. Είναι το πρώτο βήμα και σίγουρα όχι το τελευταίο..»

Λοιπόν, τι περιμένετε;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου